17.7.09

Ibra(timo)vic

A falta de la confirmació, el Barça fitxarà al suec Zlatan Ibrahimovic. Abans que res, ja avanço que l'operació és una de les majors estafes que s’han vist al futbol després del fitxatge de Woodgate pel Madrid.
És un gran jugador però anem a analitzar per què l’hem fitxat:

-Eto’o és un perill pel vestuari.
-Villa és massa car.

Així doncs, Laporta i companyia, molt intel·ligents, han volgut unir les dues coses i fitxaran a:

-Una bomba de rellotgeria tan gran com Eto’o.
-Un jugador que costa Eto’o+cessió de Hleb+45 milions.

És que no veuen que amb els 45 milions aquests ja podíem fitxar el Villa, que està boig per venir, que és una garantia de gol, que coneix la Lliga, que parla castellà, que és amic de Xavi, Iniesta, Puyol,... i aleshores podíem vendre l’Eto’o per uns quants milions o quedar-nos-el.
L’única cosa positiva d’aquesta operació és que li donaríem el bielorruc del Hleb a l’Inter i ens el trauríem de sobre.

Recordo unes imatges de quan l’Inter va guanyar aquest últim scudetto: tothom aplaudint i animant a “Ibra” i ell passant de tot, buscant ser el pichichi i es va enfadar, en el partit de la celebració, amb l’afició i amb alguns dels seus companys. Ja us dic, Eto’o no és res al seu costat pel que fa al seu egocentrisme.

És per això que si se n’ha d’anar Eto’o perquè està boig, que no vingui Ibra. Això sí, si ve, segur que s’inflarà a marcar gols... igual que Eto’o. Ja sabeu, de concretar-se l'operació, el jugador es passaria a dir Ibra(timo)vic. El nom queda registrat pel Racó Blaugrana.

20 comentaris:

Assumpta ha dit...

Em sap greu dir-ho, però crec que tens raó.

No pot ser que hi hagi tantíssima diferència entre Eto'o i ell com per haver d'afegir tants milions.

No serà un rumor per espantar al València i que acabi cedint en el tema Villa? (Bé, dic jo... ja sé que sona raro, però en passen tantes de coses rares!)

Ah!! :-) No és que em sàpiga greu que tinguis raó jaja em sap greu que la tinguis en un cas així :-)

Chechu ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Chechu ha dit...

Penso que el Barça ha pagat 80 milions per Ibrahimovic ja que Eto'o té un valor de 30 milions i la cessió de Hleb s'estimaria en 5. Això, sumat als 45 d'Ibra, farien un total de 80 milions. El Barça ha tractat molt malament a Eto'o, un jugador d'un rendiment molt bo que ha donat dues Champions. Ha hagut de vendre'l per tractar-lo així, ja que Eto'o no ha renovat. Per cert, Ibra està boig, com bé has dit.

Salutacions

EL OPINADOR ha dit...

I aquest comentari eliminat? jeje. Jo em trobo en una situacio complicada. M'agrada Ibrahimovic, es un supercrac, un fora de serie, un d'aquells davanters capaços de tot, tècnic. Però alhora es un boig i un perill per al vestuari, aficio... Estic d'acord: el preu que es vol pagar es massa car. Pero el cas Eto'o no se si te un altre final possible...

Manuel Cañizares ha dit...

yo pienso igual es muy bueno ,pero es muy caro mas de 80 millones y tambien es polemico y que por ese dinero se ficharia a villa
saludos

Albert ha dit...

Assumpta, pot ser una estratègia però aquest cop no ho veig així.

El Opinador, el comentari eliminat no l'he eliminat jo, deu ser d'algú que s'ha equivocat.

Per cert, avui hem de donar (sentint-ho molt) tota la raó al diari Marca:http://www.marca.com/multimedia/primeras/09/07/0718.html

Ángel R. ha dit...

Buenas,el fichaje de Ibrahimovic sería una gran noticia,amí me gusta más que Eto´o. Y creo que ya el Barcelona necesita "frescura" ya que siempre es lo mismo con Eto´o en todos los veranos,por que la directiva y el entrenador no lo quieren,saludos!
www.atleti1903.blogspot.com

Sílvia ha dit...

Hola Albert!
No estic d´acord. Ibrahimovic és un crack, un dels millors futbolistes de l´actualitat. No és comparable amb els "caça gols" com Eto´o, Villa o Forlán. Zlatan sap combinar i farà encara millors als seus companys.
I el preu és correcte tal i com està el mercat aquest estiu. A Eto´o només li quedava una temporada i per tant el seu preu de traspàs ha baixat molt. No es pot dir que costa 80 milions...és fals. Ningú pagaria més de 10-15 milions (excepte els "nous rics" del City) per un jugador que a principis d´any ja el pots tenir lligat de franc per la següent temporada. Així que si són 40-45 més Eto´o (10-15??) no suma més de 55-60.
salutacions
sílvia

Jordi Martínez ha dit...

Apunta'm en el grup a favor del suec. Cert que és un poquet extravagant, però aixà vindrà be per sacsejar un vestuari que ja ha demostrat que te facilitat per relaxar-se. Tècnicament es fantàstic i acompleix tots els requisits que demana Guardiola al 9. La temporada pasada sempre que el Barça jugava davant un equipo amb un 9 gran (LLorente o Luca Toni) era motiu de preocupació. Ara, amb Ibrahimovic (1,92) el Barça afegix un perill mes a la davantera, i aquest tio no es un "tronco" com els altres dos.
En quant al preu, Eto'o es un pes mort que no vol anar enlloc. Se'l pot valorar en 30M€ o 50M€ però el més probable es que, si no va a l'Inter, no es moga i el seu preu siga 0-la fitxa de la temporada. Ja está ben amortitzat i si Ibrahimovic costa 45+Eto'o, jo no el veig car.

Salutacions des de Futbolera.es!!

Oriol ha dit...

Totalment d'acord. Això és una estafa.

Jordi ha dit...

Ara m'has espantat, però ahir vaig llegir que era amic dels seus amics, així que si en Guardiola intima amb ell estarem salvats. O això, o fem sopars de germanor amb ell al Camp Nou amb tots el socis!! jejeje

Molt bo això del bieloruc!! jajaja

Estic d'acord amb que és molt car, però allò que és bo s'ha de pagar, i més amb el coi de Florentino inflant el mercat d'aquesta manera. Ah!! I no oblidis que era la prioritat 1 d'en Guardiola!

Admin ha dit...

Es el millor davanter centre del món. Es mol car. Però Guardiola el volia i Laporta and Company han de fitxar a qui ell vulgui.

Bielorruc, jaja

Assumpta ha dit...

M'apunto als sopars de germanor al Camp Nou!! :-))

Damsam ha dit...

La cosa está asi:

1. El valor de mercado actual de Eto'o es 0 euros.Solo le queda un año de contrato y en Enero puede negociar con quien le de la gana. Además Guardiola no lo quiere y todo el mundo lo sabe. Eto'o es joven, por lo que cualquier club de los grandes, puede esperar un año por él.

2. Para el Barça, tener a Eto'o un año más, puteado en la grada ( entiendo que el Barça ha de fichar un 9)y cobrando 9 millones de Euros, es ruinoso.

3. Si ficha a Ibrahimovic, mata dos pajaros de un tiro. Se quita a Eto'o, con todo lo que ello conlleva, es decir, su mal rollo con el entrenador y el coste de su ficha y te traes al que para mi es el mejor 9 del mundo, ideal técnicamente para asociarse a los Messi, Iniesta o Xavi.

4. Si hablamos de Cash puro y duro, el Barça habrá desembolsado 45 millones de Euros. Comparado con los 65 de Kaka o los 94 de CR9, toda una ganga.

Para mi, negocio redondo. El problema es que creo que Eto'o tiene intención de joderlo todo. Espero que no lo haga y se marche del Barça como un heroe y no un villano.

Saludos,

Damsam

www.elbanquillovisitante.com

neus ha dit...

L'única cosa positiva que hi veig en tot plegat és que ens treiem del damunt a Hleb... la resta, fins ahir em creia i volia creure que era una cortina de fum...

salut!

Anònim ha dit...

pro no veieu que no es nomes un jugador? no veieu que es mediatic? no veieu que es lo millor que podia pasar?
si fichem villa, eto'o no es segur que sen vagi, pro si entra en una negociacio?
mediatic=camisetes=diners=nous fitchatches
ibrahimovic=ibracadabra=magia=crak

cosa que villa per exemple no es un crak.

Anònim ha dit...

o sigui, que es miri com es miri, el Ibrahimovic, costa EL DOBLE QUE L'ETOO!!!!!

EroticGames ha dit...

Espanya guanya l'Eurocopa perquè es lesiona Villa i entra en Cesc. En Villa només sap jugar al contraatac. Villa=Bojan, deixebles de Kodro. No serveixen pel futbol d'origen ajax.
Teniem en Benzema i l'hem deixat escapar.
Temps al temps.

saltenc ha dit...

A mi em sembla que si el Barça paga entre 45 a 50 milions,es millor opció un jugador com Ibrahimovic junt amb la marxa d'Eto´o a que solament vingui Villa, que no ens enganyem la seva primera opció era el Madrid. Amb tot aquest afer no oblidem que Guardiola tambè demana que marxi Eto'o.

SABATA, I. ha dit...

A mi a l'escola em van ensenyar que 94 era més gran que 65, que a la vegada era més gran que 50, i que alhora era més gran que 45... si 45 són els milions que el Barça pagarà per Ibrahimovic, per què carai dir que en costa 85??? Si en costa 45 en costa 45, carai!!!

Quants dels que dieu que Eto'o en val 30 encara conteu vendre-us el pis pel doble del què valia l'any passat??? Encara no us heu adonat que no hi ha res que valgui el què un cregui, sinó allò que algú estigui disposat a pagar???

Qui està disposat a pagar per Eto'o més de 0€? El Man City. Vol anar-hi l'Eto'o? No. Doncs preu de mercat no vàlid. Algú altre dóna un euro per l'Eto'o? No, oi? Doncs preu de l'Eto'o: 0€... menys la fitxa que se li hagi de pagar: -9.000.000€ Això és el què val l'Eto'o a dia d'avui... a més de ser un mal de cap... Com que cadascú posa el preu que vol a allò que vol, jo li poso de preu a tenir l'Eto'o emprenyat al vestidor 36.000.000€. Per tant: 45.000.000 -9.000.000 -36.000.000 = 0€.

Per tant, l'Ibrahimovic ens ha sortit regalat, perquè ens treuen el maldecap de "i què carai fotem amb el negre?"