13.6.09

Prou d'aixecar títols a la llotja

Si comparem les dues últimes finals de la Champions jugades pel Barça veurem que a totes dues jugàvem contra un equip anglès, amb la samarreta blaugrana, en un estadi olímpic, fent un gran futbol, marcant dos gols,… i moltes altres coses en comú que li podríem trobar.

Però hi ha una diferència molt important: el moment d’aixecar la copa. A París Puyol va rebre “l’orelluda” al centre del camp, mentre que a Roma la va rebre a la llotja.
Per la televisió segurament no es nota però quan un es troba a l’estadi presenciant el partit, és molt més bonic veure com el teu capità aixeca la copa sobre la gespa, sobre una tarima on s’hi troba tot l’equip, que no pas veure com aixeca la copa des de la llotja, on tothom està dret i és més complicat veure com l’aixeca i, encara més, fer fotos d’aquest moment.

Sí, és veritat, també està bé veure com l’equip guanyador li fa el passadís al perdedor abans de pujar les escales que porten a la llotja, però se li pot fer igualment al centre del camp.

Ja sé que tots aquests polítics i gent important que van a la llotja i que no els hi agrada el futbol volen saludar els campions i sortir per la tele, però no es pot tenir tot. És molt més fàcil que Platini, el rei o el president de l’esdeveniment que sigui, baixi a la gespa i entregui el trofeu i les medalles des d’allà, des d’on tot l’estadi ho pot veure. Queda molt més bonic. Els fotògrafs dels diaris segur que em donen la raó.

No sé perquè ho van canviar, tot i que jo crec que va ser per pressions d’aquests polítics i directius de la llotja.

10 comentaris:

Pol Gustems ha dit...

Molt a favor del teu comentari. Sobre tot pels polítics que s'adormen i després volen sortir a la foto.

Vagi bé!

Sílvia ha dit...

Hola Albert!
estic amb tú. Al camp, que és el lloc on es guanyen els títols.
salutacions
Sílvia

Gabriela Miranda ha dit...

Yo también prefiero que se lo den en el campo no en el palco.

Saludos.

Admin ha dit...

JO PREFEREIXO QUE ES DONI LA COPA AL CAMP.

A WEMBLEY SINÓ RECORDO MALAMENT TAMBÉ LA VAN DONAR A LA LLOTJA.

Assumpta ha dit...

Jo ho veia per la tele i va quedar bé... però estic d'acord en que, amb bons regidors, per la tele SEMPRE quedarà bé... Total, perquè ho vegi millor en Berlusconi (que es va adormir el molt poca-vergonya!!) m'estimo més que ho vegis bé tu :-))

Alba ha dit...

La veritat es que jo prefereixo que els títols s'aixxequin a la gespa del camp; per l'espectador que esta a l'estadi es millor ja que es pot veure desde tots els angles. S'hauria d'apostar per una tarima que es monti i es desmonti fàcilment, com en tenis.
Salutacions

Anònim ha dit...

Totalment amb tu!!!!! Platini va voler canviar tot plegat, i li ha sortir malament. NO M'AGRADA!!!!!!

RecordaAquestNom ha dit...

Tens raó. Jo estava a Roma i vaig mirar més el marcador que la tribuna en el lliurament de la Copa.

Oriol ha dit...

Totalment d'acord, abans era més maco, i a més tiraven confeti.

Visca el Barça!!!

Jordi ha dit...

Jo també ho prefereixo. I el confetei i serpenties que surten després!